​Telefon: 31 90 79 14          E-mail: klimamontage@gmail.com 

​​Mitsubishi varmepumper og aircondition til montering

Hos VKM Klima leverer og servicerer vi varmepumper, klimaanlæg og aircondition. Vi er beliggende i Fredericia, men vi kører gerne til Kolding og Middelfart. Vi giver 5 års garanti på alle luft til luft varmepumper.

Vi har valgt at koncentrere os hovedsagligt om LG, Samsung og Mitsubishi aircondition og varmepumper. 

Vi mener de er det bedste valg, da de både har et lavt lydniveau, en høj ydelse og driftsikkerheden i orden.

Herudover garanterer vi produkter af højeste kvalitet, som ikke kan sammenlignes med andet på markedet.

En luft til luft varmepumpe består af en ude-del, som monteres ved husets ydervæg, samt en inde-del, der monteres på indervæggen i boligen. Mitsubishi varmepumper og Mitsubishi aircondition er ideelle til at opvarme eller nedkøle både helårs huse og sommerhuse. En varmepumpe kan bruges, hvor der ikke er trukket varmerør, og så er de billige i anskaffelse.

Mitsubishi aircondition og varmepumper nedsætter varmeregningen

Som et ekstra plus, kan Mitsubishi varmepumper og aircondition også køle på de varme dage, hvilket giver en god komfort. Vi har stor erfaring med Mitsubishi produkter, og vi yder altid rådgivning der er relevant for dig som køber. Som aftalt leverer vi hurtigt, og allerede ved købet begynder du at spare penge.

Mitsubishi varmepumper og Mitsubishi aircondition giver tilmed en stor besparelse på varmeregningen, helt op til 65 procents besparelse. Alt efter hvilken varmekilde du har anvendt før, kan din investering være betalt hjem indenfor to år.​

​Kontakt os allerede i dag for at høre mere

Hvis du har spørgsmål til vores mitsubishi varmepumper eller aircondition, eller ønsker yderligere information om hvad vi kan gøre for dig, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 31 90 79 14, eller sende en mail til klimamontage@gmail.com, hvorpå vi vil bevare dig hurtigst muligt.

​​