​Luft til vand varmepumpe installeres nemt og hurtigt

Mitsubishi Ecodan Luft/vand varmepumpe

​Her kan du læse nærmere om vores store udvalg af Mitsubishi Ecodan luft/vand varmepumper. Alle modeller er som minimum energiklasse A+, og er beregnet til opvarmning af både radiator, gulvvarme og brugsvand.​​

Få mere info

Panasonic Aquarea luft/vand varmepumpe

​Her kan du læse nærmere om Panasonic Aquarea varmepumpe. Denne varmepumpe udnytter udeluftens energi til opvarmning, og er i stand til med energiklasse A+, at dække en families behov for varme og brugsvand hele året. Spar op til 60 % af opvarmningsudgifterne i forhold til et ældre oliefyr. ​​

Få mere info

​Hos VKM Klima i Fredericia, står vi både for installation og servicering af luft til vand varmepumpe, så du ikke længere behøver at tænke over anlæg og drift. 

Installeringen klarer vi inden for én til to dage, så vi hurtigt kan få realiseret dit ønske om en miljøvenlig varmepumpe. Fra vores base i Trekantsområdet ved Fredericia, Vejle, Kolding og Middelfart, kører vi ud til det meste af landet. Vi har flere kunder der gerne stiller deres luft/vand varmepumpe til fremvisning.

​Servicering af din luft til vand varmepumpe

Vi sørger naturligvis for at have vores kunder med igennem hele projektet, og vi besvarer alle spørgsmål der skulle komme.

Herudover sørger vi naturligvis også for din luft/vand varmepumpe er fuldstændig optimeret, så ydelsen er optimal på alle tidspunkter af året. ​Ydeevnen på en luft til vand varmepumpe skal tilpasses mange faktorer, eksempelvis boligens størrelse, isolering og varmesystem.

​Derfor er det vigtigt, at det er en ekspert der kommer ud og kigger på projektet. Der skal foretages beregninger og ikke mindst aftales placering og installation med vores kunder.

​Få et tilbud på vores varmepumper

Går du og drømmer om en økonomisk fornuftig varmepumpe, eller er du i tvivl om hvor meget du kan spare ved installation af luft til vand varmepumpe?

Så er du naturligvis velkommen til kontakte os på telefon 31 90 79 14 eller sende os mail til klimamontage@gmail.com.

Herpå vil vi komme ud til dig, hvor vi laver beregninger og pristilbud, så vi finder den helt rigtig energiløsning til dig. Vi hjælper også gerne med ansøgning om energitilskud, hvis det skulle være aktuelt.​

Bestil et konsulentbesøg

​Herunder kan du bestille et gratis og uforpligtende konsulentbesøg

 
 
 
 
 
Angående: *


 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilbud lige nu!

​​Samsung Exclusive 09

Topmodel: 6x3kw, A+++, 17db og indbygget wifi-modul. 

Før kr. 16.900,- 

​Nu kun kr. 15.800,-

​incl. moms og montage.

​​Samsung Smart Exclusive 12

Topmodel: 6x3kw, A+++, 17db og indbygget wifi-modul. 

Før kr. 17.900,- 

​Nu kun kr. 16.800,-

​incl. moms og montage.

Mitsubishi Hero

Topmodel: 6x3kw, A+++, 20db og med ugetimer og wifi

Før kr. 17.300,- 

​Nu kun kr. 16.300,-

​incl. moms og montage.