Samsung klimaanlæg i verdensklasse

Samsung har for vane at levere nogle af verdens bedste produkter inden for alt, de beskæftiger sig med. Skal du bruge et Samsung klimaanlæg, forhandler vi her til hele landet, så du kan blive udstyret med et driftigt klimaanlæg i verdensklasse.

Vil du have det bedste inden for klimaanlæg, der kan optimere dit indeklima, bør der stå Samsung på produktet. Vi har stor erfaring med salg af Samsung, som er et brand, alle kender. De er kendt for lækkert design og stabilitet, hvorfor vi er glade for at kunne tilbyde dig noget af det absolut bedste inden for klimaanlæg.

Alle vores modeller fra Samsung er designet til det nordiske klima og leveres med 5 års garanti.

Elegant design og fantastisk kvalitet

Samsung er kendt for deres evne til at designe elegante og stilrene produkter, der ser rigtig godt ud. Deres nye serie inden for Samsung klimaanlæg, Smart, er bestemt ingen undtagelse. Denne serie af varmepumper er baseret på en unik kombination af flot design, effektivitet og pålidelighed.

Vil du gøre en rigtig god investering i et driftssikkert klimaanlæg, der kan holde i mange år, er Samsung Smart lige det, du leder efter. Som den første varmepumpe på det nordiske marked har den indbygget WIFI, således at du kan kontrollere dit Samsung klimaanlæg med din mobil eller tablet - uanset hvor du befinder dig.

Kvaliteten er helt i særklasse, så du sikrer dig et godt anlæg de næste mange år.

Bestil dit Samsung klimaanlæg hos VKM Klima

Værner du om indeklimaet, og nyder du godt af selv at kunne kontrollere temperaturen, som du har lyst, kan du gøre en fornuftig investering i dit eget ve og vel med et Samsung klimaanlæg.

Vi er erfaren og autoriseret landsdækkende forhandler, som beskæftiger sig med alt inden for salg, service og montage af Samsung klimaanlæg, varmepumper og aircondition. Vi sørger for, at din løsning bliver monteret korrekt, så du kan få det ønskede indeklima.

Du bestiller på telefon 31 90 79 14 eller på e-mail klimamontage@gmail.com​.

Bestil et konsulentbesøg

​Herunder kan du bestille et gratis og uforpligtende konsulentbesøg

 
 
 
 
 
Angående: *


 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilbud lige nu!

​​Samsung Exclusive 09

Topmodel: 6x3kw, A+++, 17db og indbygget wifi-modul. 

Før kr. 16.900,- 

​Nu kun kr. 15.800,-

​incl. moms og montage.

​​Samsung Smart Exclusive 12

Topmodel: 6x3kw, A+++, 17db og indbygget wifi-modul. 

Før kr. 17.900,- 

​Nu kun kr. 16.800,-

​incl. moms og montage.

Mitsubishi Hero

Topmodel: 6x3kw, A+++, 20db og med ugetimer og wifi

Før kr. 17.300,- 

​Nu kun kr. 16.300,-

​incl. moms og montage.